GOTT NYTT ÅR

Gott nytt år alla!
Snart ska jag åka till Linde med min kompis o fixa allt för kvällen, sen blire tebax te storå o umgås med mor nån timme. sedan blire att vara i Linde hela kvällen :) kmr bli gött !







































skrikver mer troligtvis nästa år! :) haha

Isabelle

Ännu ett år !

ojojoj! sista året på 2008 !

"snabb" sammanfattning på året som gått ,

- VÅREN, Där hände det en jädra massa nytt i mitt liv, Blev bättre kompis med Tess, Träffa många trevliga människor, och det var även då jag vart tsm med Jimmie. En bra vår tyckte jag nog att det va, en jädra massa fester. men absolt inga fel vare :)

SOMMAR, Jag drar till Malta, träffar helt underbara människor där, njuter i solen i 3 veckor innan jag drar hem till sverige igen, Tessan flyttar till Uddevalla, och jag ska börja i Örebro. fester ute o grillkvällar va bara livet . då njuter man som mest!

HÖST, flöt på bra med skolan , fick "ny" kontakt med barndomsvännen Fanny som nu är en av mina bästa :D Inte alls lika mkt festande här längre, mest en chill höst.

VINTER, Förhållandet med mig o jimmie tar slut men såklart ska vi fortsätta va vänner såklart! :) Julafton med nära o kära och några små julfestar vart det här o då.

Och nu imorgon eller ja, idag är det redan nyår.. ujuju, fort har det gått. Men jag tycker om 2008, det har vart bra. många tråkiga saker såklart , men jag ska absolut inte klaga. Jimmie som jag nästan va tsm med hela året höll året bra :)
Ponken;) haha!
 
Jag tror faktist att 2009 kommer bli lite bättre faktist :D men det blir som man gör det till :)

TACK O HEJ 2008, VÄLKOMMEN 2009 :D

Bilder från nyår kommer :)

borlängee












Borlängeresan med fanny idag va ritkigt niice ;D
hitta mkt roligt där! haha, nice price :D

plus att jag fick min favorätt, mumma :)

Nyår imorgon, kmr bli gött ! ;D

Borlänge



Nu drar jag o Pullan Till borlänge på äventyr! haha.
Får väl se hur det blir ;D
det får ni höra sen.. ^^

Isabelle

blond eller brun ??


ursäkte bilden.. men va iaf brunett^^



vilken hårfärg tycker ni jag ska ha ? :S

Leva livet

Har läst massa olika bloggar nu och dom allra flesta skriver om något ntressant. t.ex en tjej som skriver om sin resa mot cancer samtidigt som hon vill tillbringa tid med sin familj, sånt blir ju bara intressant o läsa. Men själv så skriver man oftast bara vad man gjort på dagen eller bara lägger in bilder, kanske inte lika intressant det . men det är kul o blogga! haha.

En annan sak med andras bloggar är att man blir o må mkt bättre. man läser så possetiva saker, o förstår att livet har mkt o ge. så ist för att deppa för nåt, kan man ju försöka leva livet. O det ska jag försöka med. Även om jag känner mer saknad än vad jag gjorde förut. men det går över. Det är inte så att jag vill tillbaka till det igen som va. Utan vill bara gå vidare. vilket jag oxå ska!

Figo den busen har slagits med grannkatten . va nog i fredags/lördags det hände, o igår kunde han inte gå på tassen. Blev vettan för han. o han som är så otroligt bråkig var vettan såklart tvugen o söva ner. Så nu är han riktigt drogad, Jag höll på garva ihjäl mig när han gick ur sin bur. synd äre om han. men jag lovar, det va det roligaste jag sett på länge. haha. han vinglade runt som en liten fyllegubbe. o nu sitter han nere vid dörren o snurrar för han vill dra ut. haha, knäppis!

men nu ropar mamma på mig, ska in te linde en sväng te o hämta kamera sladden!

updat senare ;D

Isabelle

vinmyskväll



Vart inte så mkt fest, men lite chill med vin med dans o sång vart det allt..
jag o tessan fick lust o skcika en bild till hennes pojke.. får o se hur han reagera.
haha!


haha, vi var nog lite lättroade efter några glas viin.. ;D

Isabelle

when it all comes around





Örebro ikv med tess och Borlänge imorgon med fanny! :D

Tiger the dude

 

Han är bra snygg .


RSS 2.0